Bliv en konge af internettet

Kongerne af internettet ved, hvad der skal til. I hvert fald hvis man gerne vil være en konge af internettet. De er faktisk eksperter i at surfe på nettet. De har også ret godt styr på, hvordan man får fat i et rigtig billigt forbrugslån. Slutteligt ved de hvad, man skal gøre, hvis man står med et stort dødsbo. De ved, hvem man skal kontakte.

Kongerne af internettet har sin egen lille historie. Den kan læses i detaljer inde på https://kongen-af-internettet.dk/. Historien handler om kongernes vej til ”tronen”. I kongernes historie handler det ikke om at få den fysiske trone. De vil gerne have titlen og æren. Det får de, hvis de gennemfører opgaverne, som bliver stillet dem.

Kongernes mål

Det handler ikke kun om, at kongerne vil være de bedste. De vil samtidig gerne oplyse. De vil gerne lære andre om det mørke internet. De mener, at der er mange særlige veje rundt omkring på internettet. Når en dør lukkes, åbnes der en ny. Jo mere man dykker ned i internettet, jo mere kan man lære.

Men hvordan bliver man så selv en konge af internettet? Det er faktisk ret simpelt ifølge kongerne af internettet. Det kræver i princippet bare, at man har et website. Derudover skal man have gode evner indenfor tekstforfatning. Det handler om at man får nogle byggesten eller opgaver, som man skal stykke sammen.

Kongernes låneråd

Kongerne er desuden eksperter i at tage lån. De ved lige, hvordan man gør. Hvis det er noget, du også mangler, så få et billigt forbrugslån nu. Det behøves måske ikke at være lige nu. Først kan det være en ide at skrive nogle gode råd ned inden. Først og fremmest er forbrugslån en god mulighed, hvis man pludselig støder ind i en uforudset udgift.

Det kan være en dyr tandlægeregning. Det kan også være akut pengemangel, man står overfor. Forbrugslånet dækker over nogle forskellige lånetyper. For eksempel er forbrugslånet et kviklån, et mikrolån eller et SMS-lån. Fælles for disse typer af lån er, at det er utrolig nemt at låne dem. Pengene kan være på kontoen indenfor rigtig kort tid.

Pas på lånefælden

Dog er der nogle ting, som man skal være opmærksom på, før man tager et lån. Først og fremmest skal man være bevidst omkring, hvad det vil sige at låne noget. Når man låner noget, skal man altid kunne aflevere det tilbage igen. Vælger man at lade være med at aflevere det tilbage, er det oftest ikke helt uden konsekvenser.

Konsekvenserne ved at man ikke betaler et lån tilbage, er at der kommer ekstra renter og gebyr på. Det farlige ved dette er, at man ofte kan blive presset til at tage nye lån for at betale det gamle lån af med. Dette kan give en dominoeffekt som bare bliver ved. Det kan blive en ond cirkel, som fanger en i mere gæld.

Få hjælp til rydningen

Har man ikke brug for internethjælp eller hjælp til at tage lån, har man måske brug for hjælp til rydning af sit dødsbo. Dødsbohjælpen kan i dette tilfælde stå klar med en hjælpende hånd. Det er gratis og uforpligtende at få vurderet sin bolig. Prisen for rydning afhænger af omfang af rydning og af størrelsen af boligen. På følgende måde hjælper dødsbohjælpen:

  • Vurdering af bolig
  • Pris aftales sammen. Designermøbler opkøbes gerne og modregnes til pris for rydning
  • Alt bortskaffes på miljørigtig vis