Det bedste foder til katten 

Katte er på top-3 over mest populære kæledyr i Danmark. Den er kun overgået af hunden. Det er der mange gode grunde til. En kat kan være et godt valg af kæledyr. Det gælder især, hvis man helst ikke vil være alt for afhængig af at skulle skynde sig hjem hver dag for at gå tur med katten. Det klarer den helt selv. Men man skal dog huske at fodre den en gang i mellem. 

Man kan eventuelt benytte sig af Sportsman’s Pride Professional Kattefoder 7,5 kg. Dette kattefoder er meget populært blandt mange katteejere. Det er nemlig fyldt med alle de bedste vitaminer og mineraler. Selv den mest kræsne kat vil med garanti kunne lide dette kattefoder. Desuden behøver man ikke at give katten andet end dette. Der er nemlig rigeligt med næring i. 

Ingredienserne i Sportsman’s Pride Professional Kattefoder 

For at sikre sig en god sundhed hos sin kat både fysisk og mentalt, kræver det blandt andet, at man giver sin kat de bedste vitaminer og generel næring gennem kosten. Der er masser af forskellige madvarer i netop dette kattefoder. Det er blandt andet majs, kyllingefedt, laks og meget mere. Mange af de vitaminer er vigtige for kattens sundhed. 

En glad og sund kat kan på mange måder smitte af på ejeren. Så kan man bedre selv slappe af og samtidig undgå ture frem og tilbage til dyrlægen. Der er også andre gode fordele ved brug af Sportsman’s Kattefoder.  

Ingen urinvejssten her 

En anden meget god grund til, at Sportsman’s Pride er godt for katte, er, at det også forebygger urinvejssten. Det samme gælder for krystaller i kattens urin. Det kan både bruges som forebyggende middel mod det, eller hvis skaden er sket. Ofte opstår disse problemer grundet en dårlig kost. Med Sportsman’s kattemad slår man flere fluer i ét smæk.