Gode gulvafslibning priser i København og Odense

Gulvafslibning hos Dingulvmand.dk er en specialitet og et håndværk som vi er stolte af. Gode gulvafslibning priser i Odense og København tilbydes med kort ventetid. Dygtige gulvfolk står klar til at hjælpe dig med afslibning af dine trægulve. Altid konkurrencedygtige priser udføres af erfarne gulvslibere der går op i det vi laver. Tilfredse kunder er naturligvis vigtig for os, og det får vi gennem kvalitets håndværk. Og med en god dialog og gode resultater igennem hele afslibningsfasen er det en ære for os at få glade og tilfredse kunder.

Gulvafslibning priser

Hos Dingulvmand.dk får du garanti på udført arbejde. En fuld tilfredshedsgaranti der er enkelt og ligetil. Efter udført gulvarbejde er der en afleveringsopgave hvor vi og dig som kunde gennemgår gulvene. Det vil sige, at du har mulighed for at påpege, såfremt der er noget som du ikke er tilfreds med. Vi retter naturligvis fejl og bliver ganske enkelt ved indtil du er tilfreds med resultatet.

Afslibning i høj kvalitet

Det er en selvfølge med afslibning af høj kvalitet til billige penge. Vi har altid en kort ventetid på alle gulvafslibningsopgaver. Så har du en gulvopgave som skal laves på kort tid, så finder vi som regel ud af det. Og netop den korte ventetid på alle gulvafslibninger er vigtig, og med en overkapacitet af dygtige gulvslibere så er vi den rette samarbejdspartner i København og Odense.

Hvad er gulvafslibning?

Trægulve bliver kedelige at se på med tiden. Slidtage, smuds, snavs og tidens tand er hårde sager for en gulvbelægning uanset type. Et trægulv er en af de gulvtyper der lettest kan friskes op igen. Og det er hurtigt, enkelt og billigt. En gulvaflsibning er en række processer med forskellige navne:

• Fuldslibning
• Mellemslibning
• Finslibning
• Grovslibning

Det eneste der behøves er en gulvafslibning hvor den gamle gulvbehandling fjernes så gulvet igen vil fremstå som nyt. Herefter kan der påføres en gulvbehandling efter ønske. Ved hjælp af en stor gulvslibemaskine og en række mindre afslibes gulvet et antal gange indtil den ønskede oerflade opnås. Sandpapiret fjerner urenheder, ridser og hakker. Herefter vil gulvet fremstå ‘trærent’ og lige klar til en ny efterbehandling.

Gulvafhøvling er et alternativ

I enkelte tilfælde har de gamle trægulve en meget hård og solid overflade som ikke kan fjernes med en almindelig gulvafslibning. I sådanne tilfælde er det nødvendigt med en gulvafhøvling. I stedet for sandpapir som ved gulvafslibning benyttes skarpe klinger (knive) som nærmest skræller den gamle overflade af.

Såfremt du har brug for hjælp til dine gulve, så giv os et kald. Vi elsker at arbejde med træ og giver gerne tips og gode råd med på vejen.