Hvordan finder man den helt rigtige badmintontaske?

Jeg har ofte overvejet hvilken badmintontaske der er den helt rigtige til mit behov. Jeg spiller badminton flere gange om ugen og tager jævnligt (6-7 gange om året) til turneringer for at spille. Jeg har derfor brug for en badmintontaske der kan have mit udstyr med sig, når jeg kører rundt i landet til de forskellige stævner hvor jeg kommer.

Jeg talte med mine holdkammerater fra klubben om hvilken taske de mente var bedst til de forhold og de rådede mig til at købe en badmintontaske med 3- rum, for at have mest muligt udstyr med mig rundt. I en 3-rums badmintontaske er der rigeligt plads til både tøj, sko, tilbehør, og ketchere.

Jeg kiggede rundt omkring på nettet på de forskellige webshops jeg kunne finde, langt de fleste af dem, havde de samme badmintontasker som alle de andre, men en skilte sig ud (www.badmintontasker.dk deres udvalg var langt større og de forhandlede flere mærker badmintontasker end de andre. Foruden dette, så var priserne meget konkurrencedygtige så jeg kiggede lidt mere hos dem, for at se om de havde en badmintontaske der skilte sig lidt ud fra de andre, så den var nemmere at finde i hallen, sammen med de 50.000 andre badmintontasker der er til stævnerne.

Jeg fandt en badmintontaske jeg synes var rigtig flot, som var specielt uden at være for meget, desværre var den ikke på lager, så jeg startede online chatten op med webshoppen, for at høre om det var en badmintontaske de fik hjem igen, eller om jeg skulle se om jeg kunne finde den hos en udenlandsk forhandler. Efter ultra kort tid, fik jeg svar, at det var en badmintontaske som snart kom på sortiment igen, og at de forventede levering i midten af ugen og derefter var klar til at sende efter 1-3 hverdage. Jeg bad forhandleren om at skrive mig op til en badmintontaske så jeg var helt klar den dag de var klar til at blive solgt igen. Der er gået lidt over en uge nu og rigtigt nok som forhandleren forudsagde, så er der netop kommet en pakke ind af døren hjemme hos mig, med en badmintontaske i. Jeg synes den er vildt flot og jeg er rigtig glad for min nye badmintontaske, den har den helt rigtige størrelse og farverne passer lige til mit udstyr, helt klart det bedste køb jeg nogensinde har gjort mig hvad angår sportsudstyr og i særdeleshed badmintonudstyr.