Hummel håndboldsko

Hummel er blandt verdens førende producenter af håndboldsko og de har været benyttet hyppigt blandt nogle af verdens største stjerner. Hummel har på nuværende tidspunkt udviklet 2 af verdens klart bedste håndboldsko med specialudviklet TPU flexshield og allover mesh. Først kom Hummel Celestrial X8 Trophy og nu er trontageren Hummel Omnicourt Z6 håndboldsko kommet. Den sidstnævnte håndboldsko giver ultimativ stabilitet, pasform og ventilation og ydersålen er den velkendte og innovative 4D-Energy System, som er 4 zoner der sikrer optimal pasform og komfort. Hummel håndboldsko bliver benyttet af flere af de største stjerner i verden blandt andet landsholdsspillere som Mikkel Hansen, Rene Toft Hansen, Mads Christensen, Anders Eggert og så videre. Hummel håndboldsko er konstrueret således, at den møder spillernes behov for en håndboldsko der kan præstere på samme høje niveau som spillerne selv bliver tvunget til.

Omnicourt er udviklet i samarbejde med nogle af de mest passionerede og dygtige håndboldspillere i verden heriblandt Mikkel Hansen og Daniel Narcisse. Omnicourt er konstrueret med en overdel i åndbart mesh, hvilket er med til at sikre maksimal komfort gennem hele træningen/kampen. Herudover har Hummel valgt at lave håndboldskoen med en inder sok, der er med til at sikre maksimal komfort til spilleren, samtidig med optimal fit og støtte i skoen. Hummels mest avancerede ydersål er yderligere også en del af denne hightech håndboldsko. Denne ydersål tilbyder 6 specielle stabilitetszoner, som har til opgave at give spilleren som er iført en Omnicourt den bedste balance, komfort og greb på gulvet. Hummel har valgt at give Omnicourt deres nye og spændende Shock point EVO-hælkappe, der låser hælen godt fast i skoen. Herudover har denne håndboldsko det støttende ”bounce” skum, i forfoden. Flere af verdens bedste håndboldspillere har været med til at designe og udvikle Omnicourt, for at skoen bedre kan matche spillernes behov. Hvis man vælger at spille i denne håndboldsko er man garanteret et højt niveau af komfort, så man kan bruge denne håndboldsko i flere timer i træk, uden at blive træt i fødderne. Dette kan ses rundt omkring de danske haller, hvor denne håndboldsko er blevet en stensikker vinder hos flere af de danske spillere, der stiller store krav til deres udstyr. Der bliver i større og større grad sat forhøjede krav til spillerne i truppen, hvor det kræver bedre fysik, bedre psyke og bedre spil før man kommer i betragtning til truppen. Disse spillere, som besidder alle de egenskaber er også meget bevidste om hvad de vil have af udstyr. Det forventes de kan performe på højeste niveau hver gang de træder på banen, hvad enten det er til træning eller til kamp. Eftersom forventningerne er skruet i vejret til spillerne er deres forventninger til deres udstyr også skruet i vejret. Denne forventning har Hummel taget til sig og besluttet sig for at gøre noget ved, derfor er de kommet frem med Omnicourt, som møder alle spillernes behov for både at være komfortabel, stabil og stødabsorberende som en god håndboldsko skal være. Firmaet har sikret sig, at deres håndboldsko er blevet en verdensklasse håndboldsko ved at benytte sig af de informationer fra spillerne som de har fået, på denne måde får man lige netop hvad spillerne ønsker i én sko. Teknologierne som er blevet lavet til håndboldskoen er således nogle som de forskellige verdensklasse spillere har efterspurgt og søger i andre håndboldsko.

Hvis man derfor går op i sin sport og ønsker noget af det bedste udstyr pengene kan købe, så bør man overveje at investere i et par Hummel håndboldsko for at få det bedste af det bedste, det er noget som både spillere og virksomheden kan stå inde for.